OM MIG - læs mere om hvem Simone Østergaard er
[mc4wp_form id="5389"]

OM MIG

 

Jeg er ikke en af de der typiske blogger typer, som kan findes med en to-go kaffe i hånden og en Louis Vuitton taske over skulderen. Jeg er jyden der elsker at tage billeder, ikke altid har helt styr på moden og som oftest er lidt for ærlig. Livet og min måde at anskue tingene på ændrede sig markant, da jeg som 23-årig blev mor til Sigga. Børn sætter ting i perspektiv og får en til at genoverveje sit liv og måde at leve på. I dag er jeg 26 år, bosiddende i det de fleste vil betegne som udkantsdanmark og snart mor til 2 dejlige unger.

Jeg har en helt særlig passion for fotografering og muligheden for at fange smukke øjeblikke. Jeg slapper af med at være bag kameraet, og nyder at få lov til at udtrykke mig igennem billeder fremfor ord. At tage billeder er en afhængighed – det er noget, jeg ikke kan lade hver med. Ligesom jeg også elsker at give et billede endnu mere dybde og karakter igennem redigering i Photoshop. Min passion for billedtagning har altid været der, men det er først de seneste to år, jeg virkelig har dyrket denne hobby.

Min store interesse for indretning, omrokering og eksperimentering kan være svært at følge med til. Jeg elsker når tingene skifter plads og giver nye helhedsindtryk. Det udfordrer min kreativitet og fungerer som hjernegymnastik, når jeg hele tiden har bolde i luften, hvad angår indretning. På bloggen vil du derfor stifte bekendtskab med billeder, indretning og så alt det der, som er så meget mig – nemlig helt almindelige hverdagsting. Velkommen til bloggen, som er en sammenkogt ret af lidt af det hele.

Professional skills

85

Styling & indretning

80

Fotografering

99

At være mor