MEDIEKIT - SIMONEOE
[mc4wp_form id="5389"]

MEDIEKIT

REKLAME OG ANNONCERING

Er du et firma, som ønsker at komme i kontakt med mig vedr. reklame eller annoncering på bloggen, skal jeg bede dig om at tage kontakt til: info@buzzanova.dk / tlf: 70203353.

 

SAMARBEJDER

I august 2012 startede jeg bloggen op. Bloggen fungerede som en platform for hyggeskriveri, og var et frirum for mig, når jeg ikke arbejdede. På det tidspunkt omhandlede bloggen primært om mode. Det ændrede sig dog og er sidenhen gået hen og blevet en mommy/livsstilsblog, hvor jeg skriver om alt fra dagligdagens trummerum til indretning og dét at være mor.

Jeg holder meget af at det visuelle spiller overens med indholdet her på bloggen. Et solidt visuelt indtryk er derfor meget vigtig for mig. Ligesom det også er vigtigt at indholdet i mine indlæg er gennemarbejdet. Du finder derfor aldrig lala-indlæg, som er skrevet hurtigt. Mine indlæg er altid gennemtænkte og jeg står altid selv for billedtagning og redigering af samme. Ligesom jeg også selv står for billedmateriale, når jeg samarbejder med firmaer.

 

SAMARBEJDSMULIGHEDER

Gennem de 5 år jeg har haft bloggen, hvor jeg de senere år også har samarbejdet med firmaer, er det blevet til en del forskellige samarbejder. Jeg arbejder bedst, når jeg får lov til at være med inde over. Det giver mig frihed til at leverer de bedst mulige resultater. Det er i min interesse, at et indlæg altid vinkles fra min personlige synsvinkel, så jeg ikke taber mig selv. Jeg siger af samme årsag kun ja til et samarbejde, jeg kan relaterer til eller se mig selv i. Jeg har lavet mange forskellige jobs, så hvis du ønsker mere information vedr. en eventuel samarbejdsmuliged, så kontakt mig på: simoneoestergaard91@hotmail.com.

Eksempler på samarbejdstyper:

  • Stylingopgaver
  • Fotografering/levering af billedmateriale
  • Produktanmeldelser
  • Konkurrencer

 

TIDLIGERE OG/ELLER NUVÆRENDE SAMARBEJDSPARTNERE